foto

Jan Garbarek

  • nar. 4.3.1947 (72 let)
    Mysen, Østfold, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Vedlejší pokoj (studentský film)
2005 Nepřítel lidu
2000 Kipur
1996 Vesna va veloce
1994 Jasnozřivá
1992 Heiß - Kalt
1990 Smykketyven
1985 Teo el pelirrojo
1984 Papirfuglen
1983 Variation (TV film)
1981 Martin
1973 Maria Marusjka

Dokumentární

2009 Space Tourists
2005 Giant Buddhas, The
1991 Rok v Børfjordu
1988 Indianer, Der
1986 Paikan henki

Herecká filmografie