foto

Jan Garbarek

  • nar. 4.3.1947 (71 let)
    Mysen, Østfold, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Vedlejší pokoj (studentský film)
2005 Nepřítel lidu
2000 Kipur
1996 Vesna va veloce
1994 Jasnozřivá
1992 Heiß - Kalt
1991 Året gjennom Børfjord
1990 Smykketyven
1985 Teo el pelirrojo
1984 Papirfuglen
1983 Variation (TV film)
1981 Martin
1973 Maria Marusjka

Dokumentární

2009 Space Tourists
2005 Giant Buddhas, The
1988 Indianer, Der
1986 Paikan henki

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace