foto

Juhani Pirskanen

  • nar. 19.5.1946 (73 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Antiikkieno
2005 Ojat on rajat (TV film)
2004 Nyrölä 3 (TV film)
2003 Rio ja Tinto (TV film)
1995 Koti (TV film)
1993 Mahagonnyn kaupungin nousu ja tuho (TV film)
Niin korkea taivas (TV film)
1990 Sweedenistä itään (TV film)
1987 Punainen ruukku (TV film)
1986 Pano (TV film)
1983 Isolde pakolainen (TV film)
1980 Lumiakka (TV film)
1979 Lähikuvia eräästä naisesta (TV film)
1977 Löylyä! - suomalaisen saunan nousu ja uho (TV film)
Pimeän päivän muisto (TV film)
1976 Antti - člověk narozený na stromě
Iso viulu - kaks' sataa (TV film)
Kuka makaa missä? (TV film)

TV seriály

2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (10)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (6)
2008 Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (5)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (12)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Korvamerkit (S01E06)
Vikapisto (S01E05)
Veren perintö (S01E04)
další epizody (6)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
Syrhämä (TV seriál)
2002 Juu ei (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1997 Tumma ja hehkuva veri (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1990 Huojuva talo (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Mollen löytötavaraa (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
Mummo (TV seriál)
Omalla porukalla (S02E05)
Koiran elämää (S02E04)
Graffitteja (S02E03)
další epizody (4)
1988 Mummo (TV seriál)
Merirosvoradio (S02E01)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
1984 Barr-niminen mies (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö (E14)
Läksiäiset (E13)
Pasianssia ja psykologiaa (E12)
další epizody (9)
1982 Reinikainen (TV seriál)
No onkos tullut kesä (E05)
Pieni yösoitto (E04)
Koiranelämää (E03)
další epizody (5)
1975 Siunattu hulluus (TV seriál)

Dokumentární

1984 Aleksis Kivi (TV seriál)
1978 Tuhlaajapojan paluu (TV film)

TV pořady

1981 Jo nuoruus ohi on (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Hovimäki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky