foto

Diana Bracho

  • nar. 12.12.1944 (74 let)
    Mexiko City, México D.F., Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 En las buenas y en las malas
2018 A Ti Te Quería Encontrar
2016 María Bonita
2013 Villa, Itinerario de una pasión
2011 Celý můj vesmír
2008 3:19
Divina confusión
2007 Eros una vez María
2003 Dreaming of Julia
2002 Vivir mata
2001 Caras de la luna, Las
Mexická jízda
1998 Al borde
Druhé dobytí ráje
1997 Baúl lleno de miedo, Un
1996 De muerte natural
Entre Pancho Villa y una mujer desnuda
1992 Serpientes y escaleras
1988 Secreto de Romelia, El
1985 Pesadilla
Redondo
1982 Antonieta
Entre paréntesis
Leyenda del tambor, La
Yo no lo se de cierto, lo supongo
1981 Héroe desconocido, El
Max Dominio
Šachový hráč (TV film)
1980 Jugador de ajedrez, El
Žoldáci
1979 Crónica íntima
Infierno de todos tan temido, El
Tía Alejandra, La
1976 Chin chin el Teporocho
Hombre del puente, El
Poquianchis, Las
Svědectví obce Marusia
1975 Cumpleaños del perro, El
1974 Encuentro de un hombre solo, El
La casa de Bernarda Alba
Santo oficio, El
1973 Zámek čistoty
1950 Inmaculada
1949 San Felipe de Jesús

TV seriály

2016 El hotel de los secretos (TV seriál)
2011 Rafaela (TV seriál)
2009 Locas de amor (TV seriál)
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
Sexo y otros secretos (TV seriál)
2006 Heridas de amor (TV seriál)
2003 Bajo la misma piel (TV seriál)
2001 El derecho de nacer (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
1999 Infierno en el Paraíso (TV seriál)
1998 Právo na lásku (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
Retrato de familia (TV seriál)
1994 Vuelo del águila, El (TV seriál)
1991 Cadenas de amargura (TV seriál)
Capricho (TV seriál)
1988 Pasión y poder (TV seriál)
1986 Cuna de lobos (TV seriál)
Na křídlech orlů (TV seriál)
1985 Esperándote (TV seriál)
1979 Amor llego mas tarde, El (TV seriál)
Ángel Guerra (TV seriál)
1973 Miserables, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace