foto

Jakub Felcman

  • nar. 6.5.1980 (40 let)
    Československo

Biografie

Absolvent katedry scenáristiky FAMU a filmových studií FF UK. V celovečerním hraném filmu debutoval scénářem k filmu Příliš mladá noc. Dlouhodobě se věnuje filmovému kurátorství a dramaturgii. V celovečerním hraném filmu debutoval dramaturgií filmu Petra Václava Nikdy nejsme sami. Byl vedoucím dramaturgem TS Čestmíra Kopeckého v ČT. Podle pseudoscénářů Vratislava Effenbergera realizoval film Kino Effenberger. Byl kreativním producentem filmu Jana Němce Vlk z Královských Vinohrad. Režíroval dokumentární film o Jaroslavu Kučerovi. Vede také Ostrava Kamera Oko.

Febiofest

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Konzultace poslední den zkouškového období
Tiché doteky
2014 Kluby poezie (studentský film)
2012 Příliš mladá noc
2011 Šarena laža (studentský film)
2006 Dneska ne (studentský film)

Dokumentární

2019 Jaroslav Kučera Zblízka

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky