foto

Sławomir Pacek

  • nar. 1.1.1967 (54 let)
    Starachowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zieja
2019 Cena (TV film)
Futro z misia
2018 Prymas Hlond (TV film)
2017 Labirynt świadomości
2016 Szkoła uwodzenia Czesława M.
2011 Kop głębiej
2010 Belcanto
Milczenie jest złotem
2008 Prasklina
2004 Cudownie ocalony (TV film)
2003 Zróbmy sobie wnuka
2001 Poranek kojota
2000 Chlapi nepláčou
Świąteczna przygoda
1998 Spona
1997 Kiler
Szczęśliwego Nowego Jorku
1996 Młode wilki
1995 Gracze
1993 Czlowiek z...
Kraj świata (TV film)
1989 Poslední zvonění

TV seriály

2021 Blondynka (TV seriál)
Ogon krowy (S09E09)
Strajk (S09E08)
Czarna owca (S09E06)
další epizody (8)
2020 W rytmie serca (TV seriál)
Czas łagodzi smutek (S06E01)
Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Zofia (S08E03)
Zdrada (S08E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Za zamkniętymi drzwiami (S22E11)
2019 W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Rozstaje dróg (S04E12)
Niespodziewana odsiecz (S04E09)
Wszystko się sypie (S04E08)
další epizody (4)
Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
další epizody (7)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
W chmurze (S03E10)
další epizody (6)
Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Kapitan (S07E02)
Wesele na raty (S07E01)
další epizody (7)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Remont (S19E03)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 1 (S01E01)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Na sygnale (TV seriál)
Dr Hans (S04E43)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
2014 BarON24 (TV seriál)
Zdrada (E10)
Jak szaleć to szaleć! (TV seriál)
2013 Na dobre i na złe (TV seriál)
Operacja, której nie było (S15E21)
2012 Siła wyższa (TV seriál)
Cud (E13)
Wizytacje (E12)
Polityka miłości (E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
Grupa Rainera (S02E08)
další epizody (4)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 13 (S02E13)
Episode 10 (S02E10)
2008 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Na bosaka (E45)
Niania (TV seriál)
Napad na bank (S06E10)
Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2007 Ekipa (TV seriál)
Najwyższy nakaz (E02)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Chcemy być sobą (E49)
Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (12)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
Rozwódka do wzięcia (S01E07)
Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 34 (S02E34)
Episode 33 (S02E33)
Episode 32 (S02E32)
další epizody (51)
Kryminalni (TV seriál)
Modelki (S04E05)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
Okazja (TV seriál)
Romantyczność nagła (E15)
2004 Kosmici (TV seriál)
Kryminalni (TV seriál)
Śmierć za śmierć (S01E08)
Stacyjka (TV seriál)
Czy Mickiewicz był Polakiem (E13)
Kosmitki i ziemianie (E11)
Rycerze i dziewica (E10)
další epizody (9)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Strajk - część 2 (E05)
Strajk - część 1 (E04)
Twarze i maski (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Męska decyzja (S01E23)
Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Kalambury filmowe (E15)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
1993 Wow (TV seriál)

Dokumentární

2018 Niepodległość - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky