foto

Anna Banščikova

  • nar. 24.1.1975 (45 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Spasitě Kolju
2018 Piligrim
Prišelec
2014 Ně pokidaj meňa, Ljubov (TV film)
2013 Žízeň
2012 S novym godom, mamy!
2010 Slon
2006 Lov na Piraňu
Puškin: Posledňaja duel
1995 Vsjo budět chorošo
1993 Ty u meňa odna

TV seriály

2019 Babočki i pticy (TV seriál)
Otčajannyje (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
2016 Almazy Stalina (TV seriál)
Krylja (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
Majja (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Effekt Bogarně (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2009 Sud (TV seriál)
Trepanacija serdca (E11)
Žurov (TV seriál)
Šabes-goj (S01E08)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2006 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zvuki muzyki (S06E03)
2005 Favorit (TV seriál)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Zvezdnyj musor (S02E12)
Děň zdorovja (S02E11)
Božestvennyj vetěr (S02E10)
další epizody (12)
2003 Mangust (TV seriál)
Školnyj dětěktiv (S01E12)
Ostorožno, gololed! (S01E11)
Čužaja vojna (S01E10)
další epizody (12)
Ženskij roman (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Preděl pročnosti (S03E01)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Reklamnaja pauza. Časť 2 (S03E04)
Reklamnaja pauza. Časť 1 (S03E03)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Echo blokady (S03E22)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vysokoje naprjaženije (S01E15)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky