foto

Mark Huberman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Turning
2016 Out of Innocence
Temná píseň
2014 Frank
Noble
The First Wave
2013 Dark Touch
Moře
2012 Shadow Dancer
2010 When Harvey Met Bob (TV film)
2008 Shapes
2007 Legenda o mém synovi (TV film)
2005 Boy Eats Girl
2003 Bloom
2000 Borstal Boy

TV seriály

2018 Finding Joy (TV seriál)
2017 Striking Out (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2016 Bridget & Eamon (TV seriál)
2015 Vikingové (TV seriál)
Obrat (S03E09)
Před branami (S03E08)
2013 Scúp (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Sunflower (S08E03)
2012 Moone Boy (TV seriál)
Vexed (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2011 V utajení (TV seriál)
2009 Mattie (TV seriál)
Val Falvey TD (TV seriál)
Úlovek (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2007 The Running Mate (TV seriál)
2005 Pure Mule (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Proč bojujeme? (E09)
Bod zlomu (E07)
Křižovatky (E05)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace