foto

Nicolette Krebitz

  • nar. 2.9.1971 (49 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eltern mit Hindernissen (TV film)
2019 Moje Zoe
2018 Trauung mit Hindernissen (TV film)
2017 Familie mit Hindernissen (TV film)
Freundinnen - Alle für eine (TV film)
Letíme
Vichr 3
2016 Treffen sich zwei (TV film)
2015 Frauen (TV film)
2014 Besser als nix
Blutsschwestern (TV film)
Die Flut ist pünktlich (TV film)
Tatort - Borowski und das Meer (TV film)
2013 Der blinde Fleck – Das Oktoberfestattentat
2012 Achill (amatérský film)
Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
Tatort - Alles hat seinen Preis (TV film)
Venku bylo léto
2011 90 minut – Berlínský projekt
Lollipop Monster
2010 Město pod tebou
Verhältnisse (TV film)
2009 Liebeslied
Pihalla
2006 Der Liebeswunsch
High Maintenance
Místo činu: Kolín - Smolařka Marie (TV film)
2004 Zwischen Nacht und Tag
2002 So schnell Du kannst (TV film)
2001 Jeans
Komando v sukních
Tunel
2000 Fandango
1999 Dlouhé vítání, krátké sbohem
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Candy
Candy
Sperling und die Tote aus Vilnius (TV film)
1997 Bandits
1996 Greenhorn (TV film)
Tempo
1995 Desperate Measures
Kinder des Satans (TV film)
Kroky vraha (TV film)
Looosers!
Pod tlakem (TV film)
Unbeständig und kühl (TV film)
V pasti
1994 Amok (TV film)
Ausgerechnet Zoé (TV film)
Mann mit der Maske, Der (TV film)
Unschuldsengel (TV film)
1993 Domenica. Alle kommen, keiner war da
Durst
Schicksalsspiel (TV film)
1992 Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)
1990 Der achte Tag
1989 Spatzenmörder, Der (TV film)
1988 Bruder und Schwester
1984 Sigi, der Straßenfeger

TV seriály

2019 Preis der Freiheit (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Místo činu (TV seriál)
Ein ehrenwertes Haus (S01E302)
1993 Berlin Break (TV seriál)

Dokumentární

2014 Arteholic
2013 Das Radikal Böse
2005 Mädchen am Sonntag

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1997 Nachtstudio (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky