foto

Jean-Pierre Jorris

  • nar. 21.10.1925 (93 let)
    Clamart, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hranice smrti
2006 Gaspard le bandit (TV film)
2001 Tanguy
1998 Dernier fils, Le (TV film)
1992 Hlídka
Milencova žena (TV film)
1989 Pentimento
1988 Gandahar
Nebuďte policajta
1985 Šílená láska
1984 Le dialogue des Carmélites (TV film)
1983 Miláček (TV film)
1982 Bulvár vrahů
1977 Oh Archibald (TV film)
1976 Lovec hlav
1972 Comme avant, mieux qu'avant (TV film)
1971 Romulus le grand (TV film)
1966 Martin Soldat
1953 Schiavitù
1946 J3, Les

TV seriály

2002 Enfant des lumières, L' (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1981 Ennemi de la mort, L' (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1973 Alphomega, L' (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1967 Prunelle, La (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace