foto

Kjell Bergqvist

  • nar. 23.2.1953 (65 let)
    Enskede, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Prästen i paradiset
2013 Bäst före
Maturitní večírek
Valčík pro Monicu
2012 Mammas pojkar
Výpadky proudu
2011 Pohřešovaná
2010 Klára (TV film)
Kommissarie Späck
2009 Svatební fotograf
2007 Gangster
2006 Göta kanal 2 - kanalkampen
2005 Kocken
Tjenare kungen
2004 Duch jezera
Tři slunce
2003 Hubená Sussie
Lillebror på tjuvjakt
Zlo mezi námi
2002 Kouzlo psa
Livet i 8 bitar
2001 Leva livet
2000 Nejlepší léto
1999 Dödlig drift
1997 Chock 6 - Det ringer (TV film)
Chock. Dödsängeln (TV film)
Selma & Johanna - en roadmovie
1996 Vinterviken
1994 Beck - Polismördaren
Stockholm Marathon
1993 Brandbilen som försvann
Muž na balkóně
Polis polis potatismos
Roseanna
1992 Demokrati a teroristé
Ha ett underbart liv
1988 Návštevníci
1987 Malacca
Paganini från Saltängen (TV film)
1986 Bödeln och skökan (TV film)
Den nervöse mannen (TV film)
1983 Lyckans ost
1982 Klippet
1981 Inspektor Beck v Budapešti
Linje lusta (TV film)
Operation Leo
1980 Ett drömspel (TV film)
1979 En kärleks sommar
1978 Chez nous
1977 Tabu
1976 Jack
1973 Om 7 flickor

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Springfloden (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 30° i februari (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2009 Morden (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
1999 Sally (TV seriál)
1996 Cluedo - en mordgåta (TV seriál)
Silvermannen (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)
Svarta skallar och vita nätter (TV seriál)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)
1985 Rid i natt! (TV seriál)
1984 Annika - en kärlekshistoria (TV seriál)
1982 Time Out (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)
1979 Katitzi (TV seriál)

TV pořady

1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1990 Fångarna på fortet (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1996 Silvermannen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace