foto

Dorota Landowska

  • nar. 4.7.1968 (50 let)
    Starogard Gdański, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zábava, zábava
2013 Vedlejší účinky (TV film)
2010 Naverbovaná láska
Święty interes
2009 Generál Nil
2000 Daleko od okna
Patrze na ciebie, Marysiu (TV film)
1999 Prawo ojca

TV seriály

2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 10 (S01E10)
Druga szansa (TV seriál)
Razem przeciw wszystkim (S04E07)
Robi się gorąco (S04E06)
Dookoła wilki (S04E04)
další epizody (4)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S06E02)
Episode 6 (S05E06)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2010 Ratownicy (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Miasteczko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace