foto

Dorota Landowska

  • nar. 4.7.1968 (52 let)
    Starogard Gdański, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zábava, zábava
2013 Vedlejší účinky (TV film)
2010 Naverbovaná láska
Święty interes
2009 Generál Nil
2007 Z milosci
2000 Daleko od okna
Patrze na ciebie, Marysiu (TV film)
1999 Prawo ojca

TV seriály

2020 Ludzie i bogowie (TV seriál)
Powrót konfidenta (E12)
Na ratunek (E11)
Fatum (E10)
další epizody (8)
W rytmie serca (TV seriál)
Co z oczu, to z serca (S06E10)
Feniks (S06E09)
Kryzys nasz powszedni (S06E07)
další epizody (6)
2019 Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 1 (E01)
W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Druga szansa (S05E11)
další epizody (5)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 10 (S01E10)
Druga szansa (TV seriál)
Razem przeciw wszystkim (S04E07)
Robi się gorąco (S04E06)
Dookoła wilki (S04E04)
další epizody (4)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Wszystko w rodzinie (S10E06)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Krew z krwi (S14E09)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S06E02)
Episode 6 (S05E06)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Sekret (S03E03)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (10)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Łzy Ewy (S02E13)
2008 Kryminalni (TV seriál)
W cieniu (S08E13)
Ostatni zachód słońca (S08E12)
Ażuda (S08E11)
další epizody (13)
2007 Kryminalni (TV seriál)
W desperacji (S07E13)
Nagroda (S07E12)
Na zamówienie (S07E11)
další epizody (23)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Ślub (S05E13)
Stary znajomy (S05E12)
Mętna woda (S05E11)
další epizody (26)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Dziewczyna z bagażnika (S03E13)
Hip - Hop (S03E12)
Powrót (S03E11)
další epizody (26)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Reporterzy (S01E13)
Kolekcjonerzy (S01E12)
Towar (S01E11)
další epizody (13)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Miasteczko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky