foto

Atro Lahtela

  • nar. 1959
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2013 Neljäs tie (divadelní záznam)
2003 Rotanloukku (TV film)
1999 Silmä silmästä
1998 Vastanaineet
1997 Keikka

TV seriály

2006 Presidentit (TV seriál)
Toinen erä (E10)
Piinaviikko (E09)
Elinikäinen presidentti (E08)
další epizody (5)
2005 Presidentit (TV seriál)
Uhrattu presidentti (E05)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)
Mäntsälän kapina (E03)
další epizody (5)
1986 Ramppivalot (TV seriál)

Dokumentární

2019 Merkkien salat (TV seriál)
Graalin malja, symboleista suurin (E08)
Symboleiden pitopöytä (E07)
Parta kasvaa pahoillekin (E06)
další epizody (8)
2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
2016 Eduskunta III (divadelní záznam)
2015 Jääkärit (TV film)
2013 Valtiopeli 1863 (TV film)
2010 Pimeän puolella (TV seriál)
2009 Kalle Holmberg (TV film)
2008 Mika Waltari Tunturikatu 13 (TV film)
2003 Suomalainen kirjailija (TV seriál)
2002 Suomalainen Juha (TV film)
1992 Giger - tajunnan ydin

TV pořady

2006 Kinoklubi (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Kekäläisen kesäduuni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky