foto

Emily Cox

  • nar. 23.2.1985 (35 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Danowski - Blutapfel (TV film)
Tatort - Wahre Lügen (TV film)
The Accidental Rebel
2018 Nichts zu verlieren (TV film)
Wuff
Zač nás trestáš?
2015 Jesus Cries
Tatort - Gier (TV film)
Tatort - Hydra (TV film)
Tatort - Kälter als der Tod (TV film)
2014 Die Freischwimmerin (TV film)
Pláž Futuro
The Silent Mountain
Zorn - Tod und Regen (TV film)
2013 Stille (TV film)
2012 Mrtví a živí
Unser Lied
2011 Bez otce
Die Inseln, die wir sind.
Molly & Mops - Ein Mops kommt selten allein (TV film)
Posedlost tancem (TV film)
Wie man leben soll
2010 Der Täter (TV film)
Polizeiruf 110 - Zapfenstreich (TV film)
Prokletá vesnice (TV film)
Rammbock
Výkřiky do tmy (TV film)
2009 Dutschke (TV film)
2007 Verwehte

TV seriály

2020 Die verlorene Tochter (TV seriál)
2018 Labaule & Erben (TV seriál)
jerks. (TV seriál)
Seitensprung (S02E01)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2017 jerks. (TV seriál)
Ring of Fire (S01E10)
Der Junggesellenabschied (S01E09)
Braindead (S01E08)
další epizody (10)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wer Wind sät (S16E18)
2015 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Schnee (S01E02)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Liebe (E05)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Proč je tato noc jiná (S05E04)
2013 CopStories (TV seriál)
Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Spiel des Lebens (E05)
2012 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die sieben Gesichter der Furcht (E16)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Ende und Anfang (S03E06)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Michael Haneke – Profese: režisér (TV film)
2012 Eine königliche Affäre - Das riskante Leben des Leibarztes Johann Friedrich Struensee (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky