foto

Idriss

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Votez pour moi!
2015 Monsieur Cauchemar
2013 Dors mon lapin
Les Compagnons de la pomponnette
2011 Le Dossier Toroto
2010 Gigola
2009 Un homme d'honneur (TV film)
2006 Je hais les parents (TV film)
2004 L'abbaye du revoir (TV film)
2002 Ferrari pro dva (TV film)
1996 Temps de chien
1991 Thune, La
1989 Vzpomínka na štěstí (TV film)
1988 Bernadette
1986 Méthode rose, La (TV film)
1985 À nous les garçons
1983 Dědoušek se dal na odboj
1981 La poube (TV film)

TV seriály

1996 Allumettes suédoises, Les (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1977 Famille Cigale, La (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky