foto

Artur Dziurman

  • nar. 31.5.1964 (56 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
2017 Room
2016 Marie Curie
2014 Paní ze školky
2011 Numeros, Los
2010 Krzysztof (TV film)
2009 Generál Nil
Poslední akce
2007 Rezervace
2006 Dublerzy
Tylko mnie kochaj
2003 Birkenau
2001 Reich
1999 Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film)
1995 Dama kameliowa (TV film)
1994 Śmierć jak kromka chleba
1991 Le Brasier

TV seriály

2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
W rytmie serca (TV seriál)
Ukryte (S04E10)
Bezsenność (S04E08)
2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Wielki film (E13)
Mąż (E12)
Ksiądz (E10)
další epizody (8)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (5)
To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dzień papieski (S10E06)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
W potrzasku (S01E04)
Wszystko przed nami (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Haracz (S07E04)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Odwrót (E08)
W okopach (E07)
Ucieczka (E06)
další epizody (5)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Czas honoru (TV seriál)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
Inga (S03E06)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
další epizody (8)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
W rytmie country (E72)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Szantaż (S01E10)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (5)
Kryminalni (TV seriál)
Nie zabijaj (S06E02)
Oko za oko (S06E01)
2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (7)
Niania (TV seriál)
Wybór Frani (S02E10)
Kryminalni (TV seriál)
Ślub (S05E13)
Stary znajomy (S05E12)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Kryminalni (TV seriál)
Polowanie (S02E13)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Reporterzy (S01E13)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Sława i chwała (TV seriál)
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)
1995 Opowieść o Józefie Szwejku i jego najjaśniejszej epoce (TV seriál)

Dokumentární

1983 Senzace 20. století (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky