foto

Artur Dziurman

  • nar. 31.5.1964 (55 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Marie Curie
2014 Paní ze školky
2011 Numeros, Los
2010 Krzysztof (TV film)
2009 Generál Nil
Poslední akce
2007 Rezervace
2006 Dublerzy
Tylko mnie kochaj
2003 Birkenau
2001 Reich
1999 Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film)
1995 Dama kameliowa (TV film)
1991 Le Brasier

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Ukryte (S04E10)
Bezsenność (S04E08)
2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Wielki film (E13)
Mąż (E12)
Ksiądz (E10)
další epizody (8)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (5)
To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2012 Wszystko przed nami (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
Inga (S03E06)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
další epizody (8)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Sława i chwała (TV seriál)
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)
1995 Opowieść o Józefie Szwejku i jego najjaśniejszej epoce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace