foto

Dominika Ostałowska

  • nar. 18.2.1971 (48 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
2009 Co mówią lekarze
2007 Naděje
2003 Warszawa
2002 Miss mokrego podkoszulka (TV film)
2000 Daleko od okna
1999 Wojaczek
1998 Drugi brzeg (TV film)
1997 Duše zpívá
Milostné příběhy
Un air si pur...
Witmanovic hoši
1995 Něžná
1994 Bez slitování

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S13E09)
Episode 8 (S13E08)
Episode 7 (S13E07)
další epizody (5)
2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S12E11)
Episode 10 (S12E10)
Episode 7 (S12E07)
další epizody (9)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Powrót (S01E02)
2007 Regina (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky