foto

Paulo Coelho

  • nar. 24.8.1947 (71 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ute Lemper - Eine musikalische Begegnung mit Paulo Coelho (koncert)
2012 As Aventuras de Agamenon
1976 Tangarela, a Tanga de Cristal

TV seriály

2007 Eterna Magia (TV seriál)
1998 Labirinto (TV seriál)

Dokumentární

2011 Paulo Coelho: Můj život
Quebrando o Tabu
2008 Nad rozdíly
2006 Por Toda Minha Vida (TV seriál)

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace