foto

Mauri Sumén

  • nar. 2.10.1965 (55 let)
    Lappeenranta, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Suo
2015 Elämältä kaiken sain
2012 Cesta na sever
2011 Kam jsme kdysi šli
2008 Kolmistaan
2005 Game Over
2004 Juoksuhaudantie
2003 Zkáza lodi Estonie
2001 Drakarna över Helsingfors
2000 Touha po Jackovi
1999 Rakkaudella, Maire
1996 Merisairas
1995 Stav ohrožení
1994 Leningradští kovbojové potkávají Mojžíše
1993 Isä meidän
1992 Tuhlaajapoika
1991 Zombie a vlak duchů
1990 Děvče ze sirkárny
1989 Leningradští kovbojové dobývají Ameriku

TV seriály

2018 Ratamo (TV seriál)
Lähtökäsky (E10)
Riidankylväjä (E09)
Idiootti (E08)
další epizody (10)
2016 Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Silminnäkijä (S02E11)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
další epizody (12)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Sodassa ja rakkaudessa (S01E12)
Naismafian kuski (S01E11)
Omaa parasta (S01E10)
další epizody (12)
Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
další epizody (6)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Väkiaikaista (E06)
Irtiotto (E05)
Äkkiä on ilta (E04)
další epizody (6)
2011 Helppo elämä (TV seriál)
Helppoa elämää (S03E08)
Epäluulon alkeet (S03E07)
Kevyet mullat (S03E06)
další epizody (8)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Valkolakki (S02E12)
Viivan alla (S02E11)
Tästä maailmasta (S02E10)
další epizody (12)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ystävyys, yhteistyö, avunanto (S01E12)
Ei rahasta vaan rakkaudesta (S01E11)
Hyviä töitä (S01E10)
další epizody (12)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)

Dokumentární

2009 Ismo K. - viestejä menneille dadaisteille
2008 Kestääkö rakkaus (TV film)
Nyt ja nyt
Yksinäinen mies (TV film)
2005 Paimenet
2004 Työväenluokka
Unet, episodi IV
2002 Sarastus
2001 Hesa är vårt
Maa
1996 Haastateltavana elokuvaohjaaja Veikko Aaltonen

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1995 Kultajuhlat (TV pořad)
1992 Suomi-Neidon syntymäpäivät (TV pořad)
1989 Viemäri-tv (TV pořad)
1986 Studio Studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky