foto

Tomasz Dedek

  • nar. 20.9.1957 (60 let)
    Rawa Mazowiecka, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Historia Roja
2014 Ojcze masz
2013 Jízdenka na Měsíc
2010 Mala matura 1947
2009 Generál Nil
2003 Počasí na zítra
2002 Haker
2001 Pieniądze to nie wszystko
Poranek kojota
Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
2000 Enduro Bojz
Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
Wielkie rzeczy: System (TV film)
Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1999 Fuks
Pan Tadeáš
1998 Amok
Taekwondo
1997 Nocne Graffiti
Sztos
1996 Wezwanie
1995 Plukovník Kwiatkowski
Tisíce
1994 Psy 2: Ostatnia krew
1993 Schindlerův seznam
1992 Czarne slonca
Psi
1987 Zdarzenie
1985 Milosc z listy przebojów
Rośliny trujące (TV film)
1984 Na straży swej stać będę
Thais
1982 Výslech
1981 Velký běh
1979 Godzina 'W'

TV seriály

2016 Belfer (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 3 (S07E03)
Epizoda 2 (S07E02)
2014 Baron24 (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 11 (S06E11)
Epizoda 10 (S06E10)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 9 (S03E09)
další epizody (5)
2012 Galeria (TV seriál)
Paradoks (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (6)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Nowa (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Determinator (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
Regina (TV seriál)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Oficer (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
Rodzina zastepcza plus (TV seriál)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Fala zbrodni (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Rodzina zastępcza (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1986 Zmiennicy (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace