foto

Tomasz Dedek

  • nar. 20.9.1957 (62 let)
    Rawa Mazowiecka, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marcel
2016 Historia Roja
2014 Ojcze masz
2013 Jízdenka na Měsíc
2010 Mała matura 1947
2009 Generál Nil
2003 Počasí na zítra
2002 Haker
2001 Pieniądze to nie wszystko
Poranek kojota
Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
2000 Enduro Bojz
Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
Wielkie rzeczy: System (TV film)
Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1999 Fuks
Pan Tadeáš
1998 Amok
Taekwondo
1997 Nocne graffiti
Sztos
1996 Wezwanie
1995 Plukovník Kwiatkowski
Tisíce
1994 Psy 2. Ostatnia krew
1993 Schindlerův seznam
1992 Czarne slonca
Psi
1987 Zdarzenie
1986 Zdarzenie
1985 Milosc z listy przebojów
Rośliny trujące (TV film)
1984 Na své stráži budu stát
Thais
1982 Výslech
1981 Velký běh
1979 Godzina 'W'

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ryzykowna teoria (S23E03)
2019 Diagnoza (TV seriál)
Epilog (S04E14)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 10 (S03E10)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Odpowiedni moment (S20E09)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Vražda v dobré rodině (E04)
Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
To ty (S04E10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Kolory milczenia (S10E10)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
Episode 3 (S05E03)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Zakaz palenia (E03)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S07E03)
Episode 2 (S07E02)
2014 BarON24 (TV seriál)
Kandydat na męża (E07)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
Episode 8 (S05E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Suknia (S12E09)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Krwistoczerwone róże (S03E13)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 11 (S03E11)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (5)
Blondynka (TV seriál)
Bliskie spotkania trzeciego stopnia (S02E09)
Szkoła przetrwania (S02E08)
2012 Galeria (TV seriál)
Paradoks (TV seriál)
Oaza spokoju (E09)
Profil (E08)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 8 (S02E08)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (6)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Kto, kogo, komu, co? (S03E12)
2010 Blondynka (TV seriál)
Noc szczurołapa (S01E08)
Pożegnanie snów (S01E07)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Nowa (TV seriál)
Porachunki (E05)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (8)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ukąszenie węża (S02E07)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
2008 Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Szkoła (E13)
Konkurs piękności (E12)
Perła (E11)
další epizody (8)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
Trzeci oficer (TV seriál)
Tak zginął (E13)
Teoria spisku (E10)
Zawieszeni (E08)
další epizody (8)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Determinator (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
Życie zakładników (E04)
Dług i atak (E03)
Regina (TV seriál)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Oficer (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
Rodzina zastepcza plus (TV seriál)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Fala zbrodni (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Rodzina zastępcza (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1986 Zmiennicy (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky