foto

August Everding

  • nar. 31.10.1928
    Bottrop, Prusko, Německá říše
  • zem. 26.1.1999 (70 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Tréma

TV seriály

1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

1994 Heinz Rühmann: Kleiner Mann ganz groß (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Abendstunde im Spätherbst (TV film)
1981 Hänsel und Gretel
1976 Als wär's ein Stück von mir (TV film)
1973 Der Hausmeister (TV film)
1971 Der Selbstmörder (TV film)
1967 Das Attentat - L.D. Trotzki (TV film)
1966 Der schwarze Freitag (TV film)
1965 Alle meine Söhne (TV film)
Der Kardinal von Spanien
1963 Der Nachfolger (TV film)
1962 Alle Macht der Erde (TV film)
1961 Amphitryon (TV film)

Divadelní záznam

1986 Taikahuilu (divadelní záznam)
1969 Der Rückfall (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Der Hausmeister (TV film)
1962 Alle Macht der Erde (TV film)

Host

TV pořady

2018 Jet zo fiere (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1967 Theater im Gespräch (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky