foto

Petra Biondinaa Volpe

  • nar. 6.8.1970 (50 let)
    Suhr, Aargau, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ženou z boží vůle
2015 Heidi, děvčátko z hor
2013 Lovely Louise
Vysněná země
2009 Frühling im Herbst (TV film)
2007 Kleine Fische (TV film)
2006 Schönes Wochenende (TV film)
2003 Meier Marilyn (TV film)

TV seriály

2020 Frieden (TV seriál)
2008 Tag und Nacht (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky