foto

Anna Gornostaj

  • nar. 23.2.1960 (58 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Občan
2010 Prosta historia o miłości
2009 Hel
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Lawstorant
Pár osob, krátkej čas
2004 Cudownie ocalony (TV film)
Prodloužený víkend (TV film)
2002 Den cvoka
2000 To jsem já, zloděj
1998 Złoto dezerterów
1997 Musisz życ
1996 Młode wilki
1995 Daleko od siebie
1994 Oczy niebieskie
Panna z mokrą głową
1993 Mondaine: La belle de Varsovie, La (TV film)
Tylko strach (TV film)
1991 Obywatel swiata
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
1989 Obywatel Piszczyk
Porno
1988 Czarodziej z Harlemu
1986 C.k. dezertéři
Wcześnie urodzony (TV film)
1985 Dziewczeta z Nowolipek
Jsem proti

TV seriály

2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2004 Dziupla Cezara (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
1995 Fitness Club (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1992 Aby do switu... (TV seriál)
1989 Ucieczka z miejsc ukochanych (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog X (E10)
W labiryncie (TV seriál)
1987 Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace