foto

Fred Dekker

  • nar. 9.4.1959 (59 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Predátor: Evoluce
2015 Edge (TV film)
1993 RoboCop 3
1987 Záhrobní komando
1986 Noc husí kůže

TV seriály

2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Osamělý hlas (S01E21)
Spící psi (S01E13)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Střet s Andoriany (S01E06)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Split Personality (S04E11)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Lower Berth (S02E14)
The Thing from the Grave (S02E06)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Only Sin Deep (S01E04)
And All Through the House (S01E02)

Režijní filmografie

Filmy

1993 RoboCop 3
1987 Záhrobní komando
1986 Noc husí kůže

TV seriály

1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Thing from the Grave (S02E06)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace