foto

Fred Dekker

  • nar. 9.4.1959 (59 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Predátor: Evoluce
2015 Edge (TV film)
1993 RoboCop 3
1987 Záhrobní komando
1986 Noc husí kůže

TV seriály

2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Osamělý hlas (S01E21)
Spící psi (S01E13)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Střet s Andoriany (S01E06)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 RoboCop 3
1987 Záhrobní komando
1986 Noc husí kůže

TV seriály

1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace