foto

Monika Dryl

  • nar. 12.10.1979 (41 let)
    Białystok, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
Music, War and Love
Serce do walki
Sługi wojny
2016 Sługi boże
2013 Stacja Warszawa
2010 Fenomen
2009 Lunatycy (TV film)
2007 Świadek koronny
2006 Jasminum

TV seriály

2021 Komisarz Mama (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Randka z milionerem (S15E02)
2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S14E06)
Episode 5 (S14E05)
Episode 3 (S14E03)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Niewinny (S03E10)
Wszystko zostaje w rodzinie (S03E09)
Szkoła przetrwania (S03E07)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S12E08)
Episode 6 (S12E06)
Episode 5 (S12E05)
další epizody (8)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S10E11)
Episode 9 (S10E09)
Episode 7 (S10E07)
další epizody (6)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 6 (S08E06)
Episode 5 (S08E05)
další epizody (7)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Domki z kart (S01E06)
Cuda się zdarzają (S01E05)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Uprowadzenie (S02E07)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (7)
2010 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Koniec wszystkiego (E91)
Orły Temidy (E88)
2009 39 i pół (TV seriál)
Wojna domowa (S02E09)
Amanda (S02E08)
Kryzys wieku średniego (S02E07)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Czar tropików (E79)
Dziesiąta odbitka (E78)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Fałszywy tata (E13)
Ucieczka (E12)
Na kocią łapę (TV seriál)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Trzeba umieć przegrywać (E60)
Znowu razem (E55)
2007 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Pierwsze dziecko (E53)
Matka ci wszystko wybaczy (E43)
Siekierka i kijek (E40)
další epizody (9)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Panna młoda (S09E35)
Rysownik roku (S09E29)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (4)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Różne priorytety (S08E35)
Otwarty konflikt (S08E34)
Odurzeni (S08E32)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (5)
Okazja (TV seriál)
Siostra Magdalena (E20)
Urodziny Wieśka (E19)
Manewry miłosne (E18)
další epizody (20)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Gwiazda (S01E06)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Defekt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky