foto

Anna Oberc

  • nar. 7.8.1979 (40 let)
    Białystok, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stanisław Kaczor - Batowski: Wejście strzelców Józefa Piłsudskiego do Kielc
2015 Król życia
2014 Paní ze školky
2010 Fenomen
2008 Prasklina

TV seriály

2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 10 (S02E10)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (4)
Komisarz Alex (TV seriál)
Oblicza miłości (S13E07)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 17 (S01E17)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S09E06)
2015 Singielka (TV seriál)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Okup (S06E01)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Reguły gry (TV seriál)
Impreza zaręczynowa (E11)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky