foto

Rafał Cieszyński

  • nar. 10.6.1976 (44 let)
    Rypin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pętla
2011 Varšavská bitva 1920
2010 Fenomen
2009 Balladyna
2008 Nie kłam, kochanie
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
Szatan z siódmej klasy
2001 Listy miłosne
2000 To my
1999 Ohněm a mečem

TV seriály

2020 Znaky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Śmierć na raty (S24E12)
Klątwa (S24E11)
Certyfikat (S24E10)
další epizody (24)
2019 Gabinet numer 5 (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Stalkerka (S22E13)
Mistyfikacja (S22E12)
Problemy małżeńskie (S22E11)
další epizody (25)
2018 Znaky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powołanie (S20E13)
Łopianowo (S20E12)
Bez hamulców (S20E11)
další epizody (24)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cud (S18E13)
Wielka szansa (S18E12)
Smażalnia (S18E11)
další epizody (25)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wahadełko (S16E13)
Napad doskonały (S16E12)
Reggae (S16E11)
další epizody (24)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Czy Ty mnie kochasz (S18E22)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakochana w mordercy (S07E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złomiarze (S14E13)
Rave Party (S14E12)
Sekretny układ (S14E11)
další epizody (26)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jama (S12E13)
Złoty interes (S12E12)
Demony (S12E11)
další epizody (25)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślepy los (S10E13)
Radar (S10E11)
Zakładniczka (S10E09)
další epizody (21)
2012 Galeria (TV seriál)
Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 26 (S02E26)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Obrączka (S08E13)
Czarna wdowa (S08E12)
Sztuka dojrzewania (S08E11)
další epizody (21)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaginiony (S06E13)
Przerwany weekend (S06E12)
Adrenalina (S06E11)
další epizody (26)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Helena (S04E12)
Spływ (S04E11)
Zaklęty rewir (S04E10)
další epizody (26)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Miłość Natalii (S02E17)
Egzamin (S02E16)
Sekrety klasztoru (S02E15)
další epizody (17)
2008 Agentki (TV seriál)
Super fura czyli poważny problem (E06)
Doręczyciel (TV seriál)
Nowe życie (E14)
Fałszywy tata (E13)
Ucieczka (E12)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wypadek (S01E13)
Aniołek (S01E12)
Zemsta (S01E11)
další epizody (13)
2007 Sex FM (TV seriál)
Hela w opałach (TV seriál)
Byle do emerytury (S02E08)
Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Choć burza huczy wkoło nas (E06)
Tajemniczy ślad z odległej przeszłości (E04)
Na sposoby są sposoby (E02)
další epizody (4)
Niania (TV seriál)
Cyrk podatkowy (S05E15)
2006 My Baby (TV seriál)
U fryzjera (TV seriál)
Telepatka (E13)
2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Piekielny Sylwester (E13)
Szopka Betlejemska (E12)
Morderczy leżak (E11)
další epizody (13)
Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Kryminalni (TV seriál)
Temat z Norwida (S03E06)
2004 Oficer (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Kulturysta na skróty (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky