foto

Rafał Cieszyński

  • nar. 10.6.1976 (42 let)
    Rypin, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Varšavská bitva 1920
2010 Fenomen
2009 Balladyna
2008 Nie kłam, kochanie
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
Szatan z siódmej klasy
2001 Listy milosne
2000 To my
1999 Ohněm a mečem

TV seriály

2008 Doręczyciel (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2005 Aniol stróz (TV seriál)
2004 Oficer (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace