foto

Przemysław Cypryański

  • nar. 2.8.1981 (38 let)
    Września, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pryhody S Mykolaja
2015 Słaba płeć?
2013 Tajemnica Westerplatte
2012 Nad życie
Piotrek trzynastego 2: Skórza Twarz
2011 Prosto z nieba
2010 Fenomen
Trzy minuty. 21:37
2008 Jeszcze raz
2007 Dlaczego nie!

TV seriály

2018 Oko za oko (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S08E10)
Episode 9 (S08E09)
Episode 8 (S08E08)
další epizody (10)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (13)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S07E02)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Mordercze lato (S02E01)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
2010 Nowa (TV seriál)
Przysługa (E09)
2008 Agentki (TV seriál)
Cud czyli samopomoc mundurowa (E07)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky