foto

Vesa Kietäväinen

  • nar. 25.4.1962 (57 let)
    Sodankylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Äidin luo (studentský film)
2012 Siinä näkijä missä tekijä (TV film)
Úvahy o umírání (studentský film)
1987 Niskavuoren Heta (TV film)
1985 Kaivatut (studentský film)

TV seriály

2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Toisen taivas, toisen helvetti (S01E01)
2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (10)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (6)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
další epizody (6)
2008 Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Kaveripohjalta (E02)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (12)
2006 Paavo ja Raili (TV seriál)
Kaurapuurolla Karibialle (S02E09)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1987 Kotirappu (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Katinkontti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace