foto

Barbora Jánová

  • nar. 18.8.1989 (30 let)
    Benešov, Československo

Biografie

Bára se narodila v Benešově u Prahy. Vystudovala Obchodní akademii a poté nastoupila na Univerzitu Jana Ámose Komenského v Praze. Velmi záhy začala pracovat jako asistentka režie v České televizi, a to ji přivedlo zpět k velkému snu - herectví. Vystudovala Vyšší odbornou školu hereckou. Již při studiích založila svůj první divadelní soubor La'my, se kterým vyprodukovala 7 úspěšných divadelních inscenací. Posléze se dala na autorskou tvorbu a s přáteli založila další soubor Díra na trhu, který našel domácí půdu v experimentálním prostoru NoD v Dlouhé ulici. Mimo tyto aktivity Bára hrála a hraje ve spoustě televizních seriálů, filmech a studentských produkcích. Napsala a vyprodukovala několik krátkých filmů s kamarádkou Anetou Kernovou.

Selma for actors

Herecká filmografie

Filmy

2020 Forbidden Fruit
2019 Noc v motelu Marion (studentský film)
2017 Don't Turn Me Off
You have the power to... (studentský film)
2013 Poslední šance (studentský film)
2012 Hranice
Mezi Světy (studentský film)
Probudím se včera
Vánoční hvězda (TV film)
2010 Vodník a Karolínka (TV film)

TV seriály

2020 Po hlavě (TV seriál)
Rande naslepo (E06)
Slunečná (TV seriál)
Angelika ze Slunečné (S01E35)
Vilda nebo Janek (S01E34)
Superhero Combo (S01E33)
další epizody (35)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Poslední výstřel (S03E52)
Specialisté (TV seriál)
Podlé motivy (S03E30)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Profesor T. (TV seriál)
Kolej Vltava (E01)
Modrý kód (TV seriál)
Vetřelec (S03E24)
Manželské překvapení (S03E20)
Chyták (S03E18)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Robi v pasti! (S05E49)
Nečekané nabídky (S05E48)
Macátko na odchodu (S05E47)
další epizody (35)
Polda (TV seriál)
Do střehu! (S03E03)
2017 Specialisté (TV seriál)
Krevní pouto (S02E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
To bude výbuch! (S04E30)
Nečekaný polibek (S04E28)
další epizody (25)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Lidi umí překvapit (S01E30)
Konečný krach (S01E29)
Vesnice prolhaných (S01E28)
další epizody (9)
Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Setkání s hvězdou (TV seriál)
Dagmar Havlová (E04)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 The Next Regime - V raji (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Forbidden Fruit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky