foto

Alan Ayckbourn

  • nar. 12.4.1939 (79 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Milovat, pít a zpívat - divadelní hra
2003 Sila komiczna (TV film) - divadelní hra
1998 Pomsta bude sladká - divadelní hra
Toffelhjältar (TV film) - divadelní hra
1993 Smoking/No Smoking - divadelní hra
1991 Amant de ma soeur, L' (TV film) - divadelní hra
1990 Relatively Speaking (TV film)
1988 Neklidná premiéra - scénář, divadelní hra
1987 Way Upstream (TV film)
1986 Season's Greetings (TV film)
1985 Absurd Person Singular (TV film)
1984 Trepp auf - Trepp ab (divadelní záznam) - divadelní hra
1981 Feestkomitee, Het (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2001 By Jeeves (TV film)

Herecká filmografie

TV pořady

2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace