foto

Stanisław Jaskułka

  • nar. 16.10.1948 (70 let)
    Nowy Targ, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Občan
2012 Sztos 2
2005 Lawstorant
2002 Wtorek
2001 Requiem
2000 Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1998 Poniedziałek
1997 Kochaj i rób co chcesz
1996 Autoportret z kochanką
Šamanka
1995 Kamien na kamieniu
1993 Tu stoję...
1992 Kawalerskie życie na obczyźnie
1990 Hochzeitsgäste
Zabic na koncu
Útěk z kina „Svoboda“
1989 Poslední zvonění
Tři sta mil do nebe
Żelazną ręką
1987 Kingsajz
1986 Prywatne śledztwo
Zpověď dítěte svého věku
1985 Sám medzi svými
Tumor Witkacego (TV film)
1982 Karabiny
1980 Olimpiada 40
1978 Roman a Magda

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S09E11)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
Siedlisko (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Cudotwórcy (E39)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1989 Ucieczka z miejsc ukochanych (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)
1986 Przyłbice i kaptury (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)
Rycerze i rabusie (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace