foto

Michael Aronov

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operation Finale
2014 Špinavý prachy
2013 Fortune House
2008 Soldier's Heart

TV seriály

2018 Miliardy (TV seriál)
Kompenso (S03E11)
Icebreaker (S03E09)
Černá listina (TV seriál)
Lawrence Dane Devlin (No. 26) (S05E21)
Nicholas T. Moore (No. 110) (S05E20)
Pattie Sue Edwards (No. 68) (S05E15)
2017 Černá listina (TV seriál)
Miss Rebecca Thrall (No. 76) (S05E03)
Smokey Putnum (No. 30) (S05E01)
2016 Takoví normální Američané (TV seriál)
Chloramphenicol (S04E04)
Experimental Prototype City of Tomorrow (S04E03)
Pastor Tim (S04E02)
další epizody (4)
2015 Quantico (TV seriál)
Go (S01E07)
Forever (TV seriál)
The King of Columbus Circle (E15)
Takoví normální Američané (TV seriál)
March 8, 1983 (S03E13)
One Day in the Life of Anton Baklanov (S03E11)
Stingers (S03E10)
další epizody (4)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Stealth (S02E11)
New Car (S02E08)
The Deal (S02E05)
další epizody (4)
2013 Království (TV seriál)
Ponechán vzadu (S01E07)
Jak prosté (TV seriál)
Heroine (S01E24)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Modrý kód (S01E15)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Zóna smrti (S03E02)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Enemy of My Enemy (S05E06)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Officer Down (S01E04)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Podívejte se na muže zákona (E08)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chamtivost (S03E20)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Krvavé zlato (S01E01)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Russian Love Poem (S01E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Dissonance (S11E03)

Dokumentární

2015 Záhada hmoty – z čeho je tvořena země (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace