foto

Boris Machytka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Dívka za zrcadlem (TV film)
Po čem muži touží
2016 Pohádky pro Emu
2015 Andílek na nervy
2014 Zejtra napořád
2009 Rytmus v patách (TV film)
2008 Anglické jahody
2007 Křišťálek meč (TV film)
Opravdová láska (TV film)
Škodná (TV film)
2006 Krásný čas (TV film)
O malíři Adamovi (TV film)
2005 Doblba!
2004 Bolero
Když chcípne pes (TV film)
Ruth to vidí jinak (TV film)
2003 Můj otec a ostatní muži (TV film)
Nepodepsaný knoflík (TV film)
2002 Jak chutná láska (TV film)
Musím tě svést
Zvon Lukáš (TV film)
2001 Den, kdy nevyšlo slunce (TV film)
2000 Hodina pravdy (TV film)
Kytice
Oběti a vrazi
Početí mého mladšího bratra
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
1998 Stříbrný a Ryšavec (TV film)
1997 O perlové panně
1996 Dvě z policejní brašny (TV film)
Král Ubu
1995
1993 Žiletky
1990 Sedum (studentský film)
1989 Vojtěch, řečený sirotek

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Ohrožení (E08)
Pro nic za nic (E05)
Kilometr pod zemí (E02)
další epizody (4)
2019 Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Trapný padesátky (TV seriál)
Splněný sen (E12)
Pilulky pro štěstí (E11)
Nejtrapnější osmdesátka (E10)
další epizody (6)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Návrat staré lásky (E05)
Opožděná vražda (E04)
další epizody (6)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Dámský gambit (S03E01)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Sám doma IV. (S02E03)
Jako kočka a pes (S02E02)
Leasing (S02E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Requiem (E05)
1995 Historky od krbu (TV seriál)
Já vás chápu, pane prezidente (S01E06)
1994 Historky od krbu (TV seriál)
Cesta (S01E05)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2020 Můj otec Antonín Kratochvíl
2019 Bluesman
2017 Nechte zpívat Mišíka
2014 Život podle Václava Havla (TV film)
2013 Martina Sáblíková - Sama proti času
2011 Operace Thunderclap (TV film)
2006 13. komnata (TV seriál)
2003 Elmar Klos - Život bez scénáře
2002 21 pohledů na Prahu 21. století (TV seriál)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

1998 Jak se žije (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Divadelní záznam

1997 Pumelice lesní moudrosti (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dívka za zrcadlem (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Bluesman

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky