foto

Darina Smržová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Johančino tajemství (TV film)
2000 Ticho po búrke (TV film)
1999 Klietka (TV film)
1995 Hazard
1993 Póza (TV film)
Spomienky na lúčenie (TV film)

TV seriály

2019 Kriminálka 5.C (TV seriál)
Případ mezi hvězdami (E13)
Konec velké ryby (E12)
Honba za tygřím zubem (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2018 Inde
Smutné jazyky
2015 Posledný portrét
2014 Moje romské děti (TV film)
2013 Všechny moje děti
2010 Veteráni 2. svetovej vojny (TV film)
2006 Maratón
Tlmočník (TV film)
2004 Ľudia na hranici
2000 Ako vznikol Strom (TV film)
1997 Ajhľa, človek (TV film)
1995 Zem ešte stále spieva (TV film)
1992 Trezor (TV seriál)
1989 Film o neporozumení - Nezmením sa! (TV film)

TV pořady

2014 Súrodenci (TV pořad)

Divadelní záznam

2016 Jááánošííík po tristo rokoch (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky