foto

Petr Turyna

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Poupata
2009 3 sezóny v pekle
We Shoot with Love
1999 Návrat idiota
1996 Šeptej
1995 Indiánské léto
1994 Měsíční údolí
1991 Zavřeno pro rodinný smutek (studentský film)

Dokumentární

1992 Prvních 25 nejtěžších (studentský film)

TV pořady

2015 Lovci zážitků (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace