foto

Helena Sýkorová

  • nar. 25.2.1934
    Praha, Československo
  • zem. 13.4.2008 (74 let)
    Praha, Praha, Praha, Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Probuzená skála (TV film)
Stín viny (TV film)
1997 Rumplcimprcampr (TV film)
1996 Není houba jako houba (TV film)
1993 Dick Whittington (TV film)
1990 Hádanice (TV film)
1989 Foukaliště (TV film)
Kdo probudí Pindruše ...? (TV film)
1988 O princi Bečkovi (TV film)
1987 Pojď, dáme sbohem žízni (TV film)
1986 O ztracené kuchařce (TV film)
Pohádka bez konce (TV film)
Štěstí má jméno Jonáš (TV film)
1985 Jak se tančí brumbambule (TV film)
Putování za měsíční nitkou (TV film)
Sedmipírek (TV film)
1984 Koloběžka první (TV film)
O líné Nitce a prstýnku s rubínem (TV film)
1983 O velkém nosu (TV film)
1982 O brokátové růži a slavíku z perleti (TV film)
1981 Jak se peče štěstí (TV film)
1980 Pastýřská pohádka (TV film)
1979 O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (TV film)
1976 Ivanka a Marijka (TV film)
1972 Maurův odkaz (TV film)
1971 Podezřelé prázdniny (TV film)
1970 Čert a Káča (TV film)
1968 Dick Whittington (TV film)
1967 Tři přadleny (TV film)
1966 Kacafírek (TV film)
1963 Petřínská rozhledna (TV film)

TV seriály

1990 Ohrožené prázdniny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1985 Dobrodružství pavoučka Štěstíka (TV seriál)
1978 Dobrodružství Péti Světošlápka (TV seriál)
1976 Príbehy figliara Kacabajku (TV seriál)
1971 Cvoček astronautem (TV seriál)
Souhvězdí Velkého psa (E07)
Planeta přeludů (E06)
Pohádková planeta (E05)
další epizody (7)

Producentská filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace