foto

Ralph Brunjes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Wishing Well (TV film)
2010 The Rendezvous
2009 Diverted (TV film)
Národní Vánoční strom (TV film)
2008 Charlie & Me (TV film)
Danielova dcera (TV film)
2007 Everest (TV film)
2006 A Lobster Tale
Eight Days to Live (TV film)
2005 Gurmánská láska (TV film)
Probuzení
Příběh Donalda Trumpa (TV film)
2004 Cizinec (TV film)
2003 Hemingway vs. Callaghan (TV film)
Kočka paní Ashborové (TV film)
Mafia Doctor (TV film)
Nezdolné město (TV film)
Stella
2002 Crossed Over (TV film)
Krutý verdikt (TV film)
Krvavý rozsudek (TV film)
Torzo: Příběh Evelyn Dick (TV film)
2001 Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší (TV film)
Zločinný instinkt: Zbytečná smrt (TV film)
2000 Harryho případ (TV film)
Moje zlaté děti (TV film)
Out of Sync (TV film)
1999 External Affairs
Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
Johanka z Arku (TV film)
Příběh Davida Milgaarda (TV film)
Skutečně vražda? (TV film)
Z pekla štěstí
1998 Conquest
Led (TV film)
Outrage (TV film)
1997 Expedice smrti (TV film)
Projekt Arrow (TV film)
Srdce k pronajmutí (TV film)
Too Close to Home (TV film)
1996 Krutá Aljaška (TV film)
Shadow Zone: The Undead Express (TV film)
1995 Muž v podkroví (TV film)
Sladký čas (TV film)
Střelec
1994 Proti své vůli (TV film)
Small Gifts (TV film)
1993 Dieppe (TV film)
Ordinary Magic
Rodina cizích (TV film)
1992 Chyťte vraha (TV film)
Shadowhunter (TV film)
Ve hře je diamant (TV film)
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story (TV film)
1990 In Defense of a Married Man (TV film)
1989 Bouřňáci (TV film)
Osamělý Tom (TV film)
1987 Nest of Singing Birds, A
1986 Last Season, The
1985 Láska a podvody (TV film)
1984 Matter of Sex, A (TV film)
1983 Něžní hříšníci
Spasms
1982 Falcon's Gold (TV film)
Trapped
1980 Cries in the Night
1978 Dvě osamělé duše
1977 World of Darkness, The (TV film)
1976 Goldenrod

TV seriály

2010 Dan for Mayor (TV seriál)
2005 Whisky Echo (TV seriál)
1995 Taste of Shakespeare, A (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Playground (S01E02)
Pásmo soumraku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace