foto

Bohumil Martinák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Služebníci
2019 Loli paradička
Mohyla
Šťastný nový rok
2018 Dubček
Fifi Fatale
Když draka bolí hlava
2017 Pátá loď
Všechno nebo nic
Žlutá
2016 Agáva
Anděl Páně 2
Hvězdný taxik
Lichožrouti
Stanko
Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem
2015 Chronos (studentský film)
Johančino tajemství (TV film)
LokalFilmis
Sedmero krkavců
2014 Krok do tmy
Slovensko 2.0
2012 Kabát
2011 Poslední autobus
1996 Suzanne
1993 Afrodita (TV film)
1990 Dávajte si pozor!
Let asfaltového holuba
1988 Postoj
1987 Ateliér duše

TV seriály

1995 Škriatok (TV seriál)

Dokumentární

2020 Rytmus: Tempos
2019 Ráj na zemi
2018 Dobrá smrt
2016 Finále
2015 Anton Srholec
Barvy písku
2014 38
Tak daleko, tak blízko
2012 Krvavé písky Libye
Zvonky štěstí
2011 Al Entisar: Loď nádeje (TV film)
2010 Změnil tvář Šanghaje (TV film)
2007 Martin Slivka - "... muž, ktorý sadil stromy" (TV film)
1993 Karel Kryl - Kdo jsem
1991 Novohradské impresie
1989 Pravda víťazí
Slovenské národné povstanie I. - rozbitie prvej republiky
Slovenské národné povstanie II. - od marca 1939 po SNP
Slovenské národné povstanie III. - od SNP po oslobodenie
Slovenské národné povstanie IV. - ďalší rozvoj revolúcie
Slovenské národné povstanie V. - víťazstvo pracujúceho ľudu
Slovenské národné povstanie VI. - zdroje našej sily
Tvorivá iniciatíva a vedecko-technický rozvoj vo VSŽ
1988 AIDS
INCHEBA '88
Kontajnerový program JZD AK Slušovice
Programovanie úrod

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky