foto

Brian Deacon

  • nar. 13.2.1949 (70 let)
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Beyond
2007 Magdalena: Released from Shame
1987 Inappropriate Behaviour (TV film)
1985 Zet a dvě nuly
1984 And the Wall Came Tumbling Down (TV film)
1983 Henry VI, Part One (TV film)
Nelly's Version (TV film)
Oddělené stoly (TV film)
Richard III. (TV film)
1979 Ježíš
1974 Il bacio
Vampyres
1972 Trojnásobná ozvěna

TV seriály

1985 Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1976 Feathered Serpent, The (TV seriál)
1974 Good Girl (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace