foto

Tavi Gevinson

  • nar. 21.4.1996 (21 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Person to Person
2015 Goldbricks in Bloom
2013 A dost!
2012 Cadaver
2008 First Bass

TV seriály

2017 Neo Yokio (TV seriál)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Beware of Young Girls (S01E07)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Co čekat, když Bart čeká (S25E19)
2010 Famílie (TV seriál)

Dokumentární

2013 Punková zpěvačka

TV pořady

2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
Project Runway All Stars (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace