foto

Noah Emmerich

  • nar. 27.2.1965 (53 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Živí mrtví (TV seriál) (2010)

    - Jméno postavy Edwina Jennera (Noah Emmerich), doktora pracujícího v Center of Disease Center, v překladu Centrum pro zkoumání nemocí, je inspirováno Dr. Edwardem Jennerem, objevitelem očkování proti černým neštovicím. (Mara12)

  • Truman Show (1998)

    - Některé scény, které se nedostaly do finální podoby filmu, vykreslují Marlona (Noah Emmerich), jak s Trumanem (Jim Carrey) opravdu soucítí. Při hledání Trumana ho totiž najde, ale nechá ho uniknout. (tom.nosek)

Herecká filmografie

Filmy

2018 That's Harassment
2017 Svatba na divoko
2016 Pistolnice Jane
2013 Pokrevní pouto
2012 The Fitzgerald Family Christmas
2011 Metro (TV film)
Super 8
Warrior
2010 Fair Game
Mocná síla soucitu
Trust
2008 Hrdost a sláva
2006 Jako malé děti
2005 Někdy v dubnu (TV film)
2004 Cellular
Hokejový zázrak
2003 Hranice zlomu
2002 Kód Navajo
2001 Julie Johnson
2000 Frekvence
Láska a sex
1999 Doživotí
Léto v Alabamě
Smog (TV film)
Toulavé boty
1998 Gang
Truman Show
1997 Země policajtů
1996 Nádherný holky
Smoke Jumpers (TV film)
1995 Láska na ostří nože (TV film)
1994 Jack Reed 3: Na dosah spravedlnosti (TV film)
Laura Sobers
1993 Křehké oběti (TV film)
Poslední akční hrdina

TV seriály

2017 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Soviet Division (S05E13)
The World Counsel of Churches (S05E12)
Dyatkovo (S05E11)
další epizody (13)
2016 Miliardy (TV seriál)
Short Squeeze (S01E04)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Persona Non Grata (S04E13)
A Roy Rogers in Franconia (S04E12)
Dinner for Seven (S04E11)
další epizody (13)
2015 Master of None (TV seriál)
The Other Man (S01E05)
Takoví normální Američané (TV seriál)
March 8, 1983 (S03E13)
I Am Abassin Zadran (S03E12)
One Day in the Life of Anton Baklanov (S03E11)
další epizody (13)
2014 Takoví normální Američané (TV seriál)
Echo (S02E13)
Operation Chronicle (S02E12)
Stealth (S02E11)
další epizody (13)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Colonel (S01E13)
The Oath (S01E12)
Covert War (S01E11)
další epizody (13)
2010 Backwash (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Testovací subjekt 19 (S01E06)
Lavina (S01E05)
Ve službách FBI (TV seriál)
Na ráně (S02E09)
Tajemství skříňky (S01E14)
Potíže se soudkyní (S01E09)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Volný pád (S01E07)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a tyran (S07E14)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rozervaní (S07E04)
2000 Wonderland (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Take This Sabbath Day (S01E14)
1992 Flying Blind (TV seriál)

Dokumentární

2009 Source of Pride: The Making of 'Pride and Glory'

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Miliardy (TV seriál)
The Oath (S02E04)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Lotus 1-2-3 (S05E05)
2016 Takoví normální Američané (TV seriál)
Clark's Place (S04E05)
2015 Takoví normální Američané (TV seriál)
Walter Taffet (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace