foto

Solveig Tiihonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1990 Ei millään pahalla (TV film)
1984 Selman juonet (TV film)
Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1983 Yksityisetsivä (TV film)
1981 Ansa (TV film)
1978 Teatterituokio: Liekki (TV film)
1977 Illansuusta puoleenpäivään (TV film)
Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)
Teatterituokio: Asiantuntijat (TV film)
Teatterituokio: Sähköverstas (TV film)
1976 Naistentanssit (TV film)

TV seriály

1999 Tunteen palo (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1993 Konstan pylkkerö (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1978 Vanhainkotirakkautta (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
Yritetään yhdessä (TV seriál)
1976 Sairaanhoitaja (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)

TV pořady

2000 Suuri luokkakokous (TV pořad)
1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)
1992 Vesku rempallaan (TV pořad)
1977 Syksyn sävel 1977 (TV pořad)
1958 Tupla tai kuitti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky