foto

Spiros Focás

  • nar. 17.8.1937 (81 let)
    Patras, Achaea, Řecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lords of Magic
2014 Promakhos
2004 Olympiad 448 BC: Olympiad of Ancient Hellas
2003 Ospite segreto, L'
2002 Alexandros kai Aiche
2000 Vitsia Gynekon
1998 Ypsoma 33
1996 Biznes sta Valkania
1994 O drapetis tou feggariou
1992 Pethameno liker, To
1991 Errore fatale (TV film)
1990 Bílý palác
Tre colonne in cronaca
V časové tísni
1988 Rambo III
1987 Milenka (TV film)
1986 Black Tunnel
1985 Honba za klenotem Nilu
1983 Parexigissi
1982 Anametrisi, I
1981 Souvliste tous
1980 Sonia
1979 Diamantia
1977 Holocaust 2000
1976 A Matter of Time
La legge violenta della squadra anticrimine
1975 Mark il poliziotto spara per primo
1974 Flavia, la monaca musulmana
1973 Shaft v Africe
Ve spárech mafie
1972 Amante dell'orsa maggiore, L'
Lui per lei
1970 Corbari: Hrdina partyzánů
Už dost obdivování
1969 Zorro alla corte d'Inghilterra
1968 Brosta stin aghoni
Ekini pou xeroun na agapoun
Odia il prossimo tuo
Zoe enos anthropou, I
1967 Drapetis, O
Psomi gia enan drapeti
1966 Dama spathi
Erotas stin kafti ammo
O fovos
Stefania, I
Ta skalopatia
1965 balle au coeur, Une
1964 Egoismos
1962 Diciottenni al sole
Un uomo da bruciare
1961 Apolytrosis, I
Psycosissimo
1960 Messalina Venere imperatrice
Rocco a jeho bratři
Via Margutta
1959 Diakopes stin Kolopetinitsa
Lygos o leventis
Matomeno iliovassilema
Morte di un amico

TV seriály

1998 Nykterino deltio (TV seriál)
1995 Baron (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
1991 Galazio diamanti, To (TV seriál)
Ricatto 2, Il (TV seriál)
1988 Neapolské vydírání (TV seriál)

Dokumentární

2007 Historie vesmíru: Od Aristotela k Hawkingovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace