foto

Leif Ahrle

  • nar. 10.6.1943 (76 let)
    Lidingö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern - Gamla Synder (TV film)
1989 Terrorns finger (TV film)
1984 Nasazený špicl
1974 Sängkamrater

TV seriály

2017 Torpederna (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Rodinná záležitost (S05E02)
2011 Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1996 Vänner och fiender (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1986 Seinähullut naapurit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace