foto

Leif Ahrle

  • nar. 10.6.1943 (77 let)
    Lidingö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern – Jord ska du åter vara (TV film)
2012 Lycka till och ta hand om varandra
1989 Terrorns finger (TV film)
1984 Nasazený špicl
1975 Stumpen (TV film)
1974 En handfull kärlek
Sängkamrater
1969 Skottet
1965 Salta gubbar och sextanter

TV seriály

2019 Fartblinda (TV seriál)
Jakten (E05)
2017 Torpederna (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
2011 Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1996 Vänner och fiender (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1986 Seinähullut naapurit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky