foto

Claes Ljungmark

  • nar. 14.3.1954 (65 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2014 En levande själ
Micke & Veronica
2013 Den som söker
Zločiny z vášně: Nebezpečné sny (TV film)
Žena v kleci
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Call Girl
Rendez-vous à Kiruna
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
Bez sněhu
2009 Rozumné řešení
1998 Stormen (TV film)
1997 Chock. Dödsängeln (TV film)
Under ytan
1994 Den vite riddaren (TV film)
1993 Osudová záležitost (TV film)
1992 Botgörarna (TV film)

TV seriály

2017 Farang (TV seriál)
Del 8 (S01E08)
Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (19)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
2015 The Hundred Code (TV seriál)
Mein einziger Freund (E04)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Mr. Bajskorv (S02E07)
Hledá se Bergman (S02E02)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
Arne Dahl: Evropské blues (TV seriál)
Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2010 Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
Höök (TV seriál)
2005 Saltön (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
1986 Seinähullut naapurit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky