foto

Claes Ljungmark

  • nar. 14.3.1954 (63 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2016 Beck - Vägs ände (TV film)
2014 Micke & Veronica
2013 Zločiny z vášně: Nebezpečné sny (TV film)
Žena v kleci
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Call Girl
Rendez-vous à Kiruna
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
Bez sněhu
2009 Rozumné řešení
1998 Stormen (TV film)
1997 Chock. Dödsängeln (TV film)
Under ytan
1994 Den vite riddaren (TV film)
1993 Osudová záležitost (TV film)
1992 Botgörarna (TV film)

TV seriály

2017 Farang (TV seriál)
2016 Bedrag (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (19)
2015 The Hundred Code (TV seriál)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Welcome to Sweden (TV seriál)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
Arne Dahl: Evropské blues (TV seriál)
Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
Höök (TV seriál)
2005 Saltön (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
1986 Seinähullut naapurit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace