foto

Michael Segerström

  • nar. 20.5.1944 (75 let)
    Lund, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 LasseMajas Detektivbyrå - Skuggor över Valleby
Miraklet i Viskan
2012 Poslední věta
2011 Korunovační klenoty
2010 Spolehni se
2009 TV-feber (TV film)
2008 LasseMajas detektivbyrå - Kameleontens hämnd
Mañana
Věčné okamžiky Marie Larssonové
2007 Darling
2005 Lovisa och Carl Michael (TV film)
1999 Hälsoresan - En smal film av stor vikt
1998 Handelsresande i liv (TV film)
1997 Adam a Eva
1995 Jönssonligans största kupp
1993 Drömmen om Rita
1992 S nejlepšími úmysly
1989 Otrokáři (TV film)
1988 Enkel resa
1987 Jim & piraterna Blom
1986 Moa
Teaterterroristerna
1985 Det är mänskligt att fela (TV film)
Svindlande affärer
1984 Sköna juveler
1982 Gräsänklingar
1981 Kdo nám vzal šroub?
1979 Barnförbjudet

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Gabriel Klint (TV seriál)
Veni Vidi Vici (TV seriál)
Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (4)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2011 Solsidan (TV seriál)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2009 Guds tre flickor (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Läckan (S02E07)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
1999 Nya tider (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1994 Esters testamente (TV seriál)
1993 Macklean (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1986 Seinähullut naapurit (TV seriál)
1983 Öbergs på Lillöga (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Teaterterroristerna

TV seriály

1989 Lorry (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1988 Inuksuk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace