foto

David Hoselton

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Medvědí bratři 2
Za plotem
2003 Medvědí bratři
2000 Vyjímečná dobrodružství Super Dava
1998 Hra na schovávanou (TV film)
1997 Justice League of America (TV film)
1990 Clarence (TV film)
1987 Like Father Like Son

TV seriály

2020 Dobrý doktor (TV seriál)
Autopsy (S03E16)
2019 Dobrý doktor (TV seriál)
I Love You (S03E20)
First Case, Second Base (S03E05)
Trampoline (S02E18)
další epizody (4)
2018 Dobrý doktor (TV seriál)
Tough Titmouse (S02E04)
Seven Reasons (S01E13)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Point Three Percent (S01E05)
Bull (TV seriál)
Dirty Little Secrets (S01E22)
The Fall (S01E13)
2014 Policie Chicago (TV seriál)
Turn the Light Off (S01E11)
Chin Check (S01E03)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
White Gold (S09E14)
2012 Dr. House (TV seriál)
Post mortem (S08E20)
Zkouška odvahy (S08E16)
Kriminálka New York (TV seriál)
The Lady in the Lake (S09E06)
2011 Dr. House (TV seriál)
Mrtvý a pohřbený (S08E07)
Naleziště (S07E18)
2010 Dr. House (TV seriál)
Drobné oběti (S07E08)
Volba (S06E19)
2009 Dr. House (TV seriál)
Blažená nevědomost (S06E08)
Nevěřící (S05E15)
2008 Dr. House (TV seriál)
Polibek na dobrou noc (S05E06)
Už nikdy více slušňák (S04E13)
2007 Dr. House (TV seriál)
Strážní andělé (S04E04)
Ve vzduchu (S03E18)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Čáry v písku (S03E04)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky