foto

Richard Rust

  • nar. 13.7.1935
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 9.11.1994 (59 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Barvy
Daddy's Boys
Double Revenge
1977 Great Gundown, The
1973 I Escaped from Devil's Island
Kid Blue
1971 The Last Movie
1970 The Student Nurses
1969 Naked Angels
1966 Pod kopyty stád
1962 Taras Bulba
Walk on the Wild Side
1961 Homicidal
Podsvětí USA
1960 Comanche Station
This Rebel Breed
1959 Legend of Tom Dooley, The
1955 Phenix City Story, The
1939 Wenn ein kleines Mädel spielt

TV seriály

1974 Get Christie Love (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 The Investigators (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Dokumentární

1987 Keskiyön auringon kuvat (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace