foto

Alan Tilvern

  • nar. 5.11.1918
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.12.2003 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Falešná hra s králíkem Rogerem
Time of Destiny, A
1987 Tropic of Ice - Jään kääntöpiiri
1986 Malý krámek hrůz
1984 Helen Keller: The Miracle Continues (TV film)
1984
1982 Ohnivá liška
1981 Very Like a Whale (TV film)
1979 Meetings with Remarkable Men
1978 Brass Target
Pán prstenů
Superman
1977 Stick-Up, The
1975 Láska a smrt
1974 Percyho možnosti
1970 Revolucionář
1967 Frozen Dead, The
1966 Chartúm
Rasputin: The Mad Monk
1964 Hot Enough for June
1963 Shadow of Fear
1962 Danger by My Side
1961 Anna Karenina (TV film)
1960 Sands of the Desert
1959 Desert Mice
Siege of Pinchgut, The
1958 A Tale of Two Cities
Útěk do pouště
1957 Chase a Crooked Shadow
1956 Bespoke Overcoat, The
House of Secrets
Přestupní stanice Bhowani
1955 The Master Plan
1954 The Face of Love (TV film)
1953 Knights of the Round Table
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.
1950 Cairo Road
Noc a město
1948 Small Voice, The
1946 They Flew Through Sand (TV film)

TV seriály

1986 Boon (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Mylný předpoklad (S03E04)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Zabiják s dlouhou rukou (S01E04)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
1967 Revenue Men, The (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Silver Sword, The (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1980 Invaze (TV film)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1962 Compact (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace