foto

Dean McDermott

  • nar. 16.11.1966 (53 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Badland Wives (TV film)
2018 The Last Sharknado: It's About Time (TV film)
2017 Dead Again in Tombstone
2011 Extáze
2009 Santova dcera 2: Nejisté Vánoce (TV film)
Stále a navždy (TV film)
2008 Záchrana boha
2007 Polibte nevěstu
Tajemný dům (TV film)
2006 Myšlenky na vraždu (TV film)
2005 Kojak (TV film)
2004 Lebky 3
2003 Krajina střelců
Zeď tajemství (TV film)
2002 Vánoční návštěvník (TV film)
2001 Hysteria: The Def Leppard Story (TV film)
Kauza: Dítě (TV film)
Klářin portrét
Let 534 v ohrožení (TV film)
Píseň pro Briana (TV film)
Třetí světová válka (TV film)
Ukradený zázrak (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí (TV film)
2000 Úmyslný čin (TV film)
1999 Malé hříchy (TV film)
Vražda v rodině (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
Svědectví krve (TV film)
Vykosťovač
Vášeň a zrada
Wall, The (TV film)
1997 Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
1996 87. revír: Sníh (TV film)
Critical Choices (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1995 Dostihy (TV film)
Pokrevní pouto (TV film)
Železný orel 4
1994 Detektiv Janek: Utajené vzpomínky (TV film)
Farmáři (TV film)
Životy dívek a žen (TV film)
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
Stepping Out
The Reckoning (TV film)
1989 C.B.C.'s Magic Hour: Rookies (TV film)
1988 Hřbitovní proměna 2

TV seriály

2019 Slasher (TV seriál)
3:00 až 6:00 (S03E08)
0:00 až 3:00 (S03E07)
21:00 až 24:00 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Slasher (TV seriál)
Kdo zasévá své sobectví (S01E06)
Špinavý zisk (S01E05)
Jako voda zhnije, když přestane proudit (S01E04)
další epizody (6)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvý les (S15E12)
2005 Closer (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Teorie spiknutí (S02E19)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
These Dreams Before Me (S01E18)
Delusional (S01E17)
Lost Sister (S01E16)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Father Figure (S01E15)
Basic Training (S01E14)
White Whale (S01E13)
další epizody (15)
2001 Tracker (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Ostrov pokladů (S03E05)
1999 Směr jih (TV seriál)
Call of the Wild: Part 2 (S04E13)
Call of the Wild: Part 1 (S04E12)
Hunting Season (S04E11)
další epizody (4)
1998 Power Play (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Good for the Soul (S04E08)
Mountie Sings the Blues (S04E07)
Dead Men Don't Throw Rice (S04E05)
další epizody (7)
1997 Směr jih (TV seriál)
Perfect Strangers (S03E10)
Asylum (S03E09)
The Bounty Hunter (S03E06)
další epizody (4)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Zmizení (S02E21)
Směr jih (TV seriál)
All the Queen's Horses (S02E14)
1995 Směr jih (TV seriál)
Bird in the Hand (S02E04)
The Man Who Knew Too Little (S01E15)
1994 Wild C.A.T.S: Covert Action Teams (TV seriál)
1993 Exploring Ontario's Provincial Parks (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Vyděrač (S03E16)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)

Dokumentární

2007 InStyle: Celebrity Weddings

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky